درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 27 آذر 1404

کد: 8678 | 04 اسفند 1397 ساعت 15:46

اصفهان| ماجرای چند اسب

داستان اسب‌های دانشگاه صنعتی و مشکلات آن‌ها ناخودآگاه داستان تلف شدن 5 گورخر در سمنان را یادآوری می‌کند و مشخص نیست تا چه زمانی حیوانات باید قربانی ناهماهنگی بخش‌های مختلف باشند. دانشگاه صنعتی اصفهان چندی پیش در قراردادی با یک پیمانکار چند رأس اسب‌ برای آموزش سوارکاری به دانشجویان در اختیار گرفته است؛ اما بعد از چند ماه شرایطی پیش‌آمده که باعث اختلاف میان پیمانکار و معاونت دانشجویی این دانشگاه شده است.

اصفهان| ماجرای چند اسب


پیمانکار نگهداری از این اسب‌ها گفته در دانشگاه صنعتی اصفهان اسب‌هایی که به‌قصد آموزش سوارکاری به دانشجویان در محیطی تحت نظارت معاونت دانشجویی این دانشگاه بودند، دچار تلفات شده‌اند. این اسب‌ها تلف، فلج و سقط‌جنین شده‌اند، اسب‌های باقی‌مانده نیز در شرایط خوبی به سر نمی‌برند.

حال دانشگاه صنعتی اصفهان مسئولیت را به عهده شرکت پیمانکار می‌داند و مربی اسب‌سواری دانشگاه را مقصر می‌داند.

هیچ‌کس مسئولیت خسارت واردشده را قبول نمی‌کند

مسلمان‌زاده مربی اسب‌سواری شرکت طرف قرارداد با دانشگاه صنعتی اصفهان مقصر را دانشگاه دانسته و اظهار کرد: اسب‌ها سیمان خوردند و گرمایش محیط نامناسب بوده است، دانشگاه با من به‌عنوان مربی قرارداد بسته بود و در تابستان، حین عقد قرارداد، مسئولیت پانسیون و نگهداری از اسب‌ها به عهده دانشگاه بود، حتی در روزهای عادی، برای رسیدگی به اسب‌ها و خوراک‌دهی به آن‌ها همراه من یک نگهبان می‌فرستادند ولی الان که تلفات به وجود آمده هیچ‌کس مسئولیت خسارت واردشده را قبول نمی‌کند.

این مربی سوارکاری ادامه داد: دیروز اسب‌های من بیرون از محل نگهداری خود بودند و من برای بردن آن‌ها به جایگاهشان و غذا دادن به آن‌ها اجازه ورود پیدا نکردم.

او در ادامه گفت: معاون دانشگاه بعد از شنیدن شکایت من، گفت خسارت اسب‌ها باید پرداخت شود و امور قراردادهای دانشگاه گفتند تربیت‌بدنی دانشگاه باید هزینه قرارداد را بپردازد، اما تاکنون هیچ اقدامی انجام‌نشده و من حتم دارم اگر از دانشگاه بیرون بروم دیگر من را به دانشگاه راه نخواهند داد.

مسلمان‌زاده در خصوص شرایط محیط نگهداری اسب‌ها گفت: روزی که قرارداد بسته شد، تابستان و هوای محیط مناسب نگهداری اسب‌ها بود، دانشگاهیان وعده دادند در زمستان محیط را می‌پوشانند و وسایل گرمایشی فراهم خواهند کرد، اما تا همین امروز هیچ اقدامی صورت نگرفت و ما خودجوش با ایجاد آتش و به کمک دانشجویان دانشگاه، اسب‌ها را گرم می‌کردیم و حتی به دلیل آتش روشن کردن در محیط دانشگاه، توبیخ شدیم.

این مربی سوارکاری ادامه داد: ما در جلسه‌ای با مدیریت تربیت‌بدنی این دانشگاه، پیشنهاد خرید هیترهای برقی به‌صورت خصوصی را مطرح کردیم اما گفتند هزینه برق برای دانشگاه زیاد می‌شود و دانشگاه توان تقبل آن را ندارد.

او در ادامه از قراردادی با دانشگاه یادکرد و گفت: قراردادی بستند که در ادامه آن با خودکار اضافه‌شده اسب‌ها تا تاریخ 30 بهمن‌ماه اجازه حضور در دانشگاه را دارد و از آن تاریخ مسئولیتی به عهده دانشگاه نیست.

این در حالی است که مسلمان‌زاده مدعی است در قرارداد میان آن‌ها از ابتدا سخنی از تاریخ برای بردن اسب‌ها به مکان دیگر نبوده و تنها قراردادی صوری بین دو طرف به‌قصد دریافت حقوق مربی امضاشده بود.

مربی سوارکاری ادعا کرد: این قرارداد جعل‌شده و بند دوم آن به‌کل فاقد ارزش و اعتبار است، این قرارداد بعد از یک ماه و نیم کار در دانشگاه برای پرداخت حقوق امضا شد.

او مدعی شد روز عقد قرارداد گفتند فرم اسب‌داری در دانشگاه وجود ندارد و تنها فرم قرارداد مربی‌گری را به شما می‌دهیم و امروز که اسب‌ها تلف‌شده‌اند در قرارداد دست برده‌اند و مسئولیت اسب‌ها را بر عهده مربی گذاشته‌اند.

اسب‌ها سالم هستند

مهناز منشور مدیر تربیت‌بدنی این دانشگاه اما نظراتی کاملا مقابل مسلمان‌زاده دارد.

او گفت: دانشگاه با این فرد مشکل دارد و قرارداد پیمانکار تا انتهای بهمن‌ماه بوده و هنوز اقدامی برای خروج اسب‌ها از این دانشگاه صورت نگرفته، ضمن این‌که هیچ اسبی در دانشگاه تلف نشده است و اسب‌ها سالم هستند. منشوری گفت: وضعیت اسب‌ها اصلا خوب نیست و این فرد به اسب‌ها رسیدگی نمی‌کند. با مراجعه دامپزشک به درخواست دانشگاه، متوجه شدیم این اسب‌ها از سلامت خوبی هم برخوردار نیستند و انگل دارند و ابدا اسب‌سواری و با کیفیتی به‌حساب نمی‌آیند. مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: با مسلمان‌زاده دو قرارداد منعقدشده، قرارداد مربی‌گری و خدمات اسب و نگهداری آن‌ها و در هر دو مورد این قراردادها دانشگاه رضایتی از فرد نداشته و مورد تائید دانشگاه نبوده است. قراردادها تا انتهای بهمن‌ماه بوده و هنوز اسب‌ها از دانشگاه خارج نشده‌اند و بااین‌حال دانشگاه هنوز با او همکاری می‌کنداو افزود: این فرد قصد تحریک دانشگاه برای دریافت خسارت را دارد و اگر واقعا خود را محق می‌داند، اقدام به شکایت و دعوای حقوقی کند.



عکس خوانده نمی‌شود